Benvinguts al bloc d'ACECMA

Benvinguts al bloc d'ACECMA

Aquest Blog vol ser una eïna de comunicació entre els membres i amics d'ACECMA. Aquí trobareu informació i enllaços a temes d'actualitat en el sector del medi ambient. Esteu convidats a participar-hi!

dissabte, 26 de febrer del 2011

Carbon Expo 2011 a Barcelona

Barcelona acollirà els propers 1 al 3 de Juny la Fira Carbon Expo 2011, que tracta sobre el comerç d'emissions de CO2 i el canvi climàtic.

Carbon Expo s'ha convertit en només 7 edicions en la Fira global més important del mon en el comerç d'emissions.

La Fira Carbon Expo, que es celebra annualment alternant les seus de Colonia i Barcelona, reunirà a empresaris i experts sobre el mercat de les emissions i la lluita contra el canvi climàtic, que compartiran les seves experiències. 

L'última edició va reunir més de 250 expositors, al voltant de 3.000 visitants procedents de 111 països i més de 47 MDL / IC països d'acollida. La Carbon Expo serveix com una plataforma internacional anual per compartir informació, millors pràctiques i tecnologies i proporcionar una oportunitat per establir contactes de negocis en el context del comerç d'emissions, les solucions de reducció de carboni i les noves tecnologies.

Els organitzadors son el Banc Mundial i l'Associació de comerç internacionel d'emissions (IETA), conjuntament amb Fira de Barcelona.

En la darrera edició a Barcelona, ACECMA va aprofitar la presencia a la ciutat de nombroses autoritats i experts internacionals per organitzar un event paral·lel que va tenir una important acollida.

En aquesta 8ª edició ACECMA treballarà per poder oferir als seus socis una plataforma de presencia a la fira, a més de preparar alguna trobada o event paral·lel.

Animem a tots els nostres socis a presentar propostes al respecte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada