Benvinguts al bloc d'ACECMA

Benvinguts al bloc d'ACECMA

Aquest Blog vol ser una eïna de comunicació entre els membres i amics d'ACECMA. Aquí trobareu informació i enllaços a temes d'actualitat en el sector del medi ambient. Esteu convidats a participar-hi!

divendres, 25 de març del 2011

ACECMA participa al II Fòrum sobre Medi Ambient i Món local

Els passats 21 i 22 de Març s'ha celebrat a Mataró el II Fòrum sobre Medi Ambient i Món Local amb una activa participació d'ACECMA en dues taules rodones:
  • Fòrum d'economia i sostenibilitat, que va comptar amb el Sr. Jorge Vicente, responsable de la Comissió d'Energia i Canvi Climàtic d'ACECMA.
  • Plenari III: Noves oportunitats en una economia sostenible,  on va participar Gisela Loran, presidenta d'ACECMA.
El II Fòrum s'ha desenvolupat en torn a cinc conceptes clau o eixos principals que han estat el fil conductor de tot el treball: energia, canvi climàtic, crisi, economia i noves oportunitats.

Els objectius eren fomentar la lluita contra el canvi climàtic i el desenvolupament de l'economia verda, observar les oportunitats de millora que està generant l'actual situació de crisi, reflexionar sobre les experiències municipals de sostenibilitat passades i futures, unir els sectors econòmics i socials en els processos d'avenç cap a la sostenibilitat i millorar el compromís de l'Àrea de Medi Ambient envers l'actuació del món local. 


Una amplia participació del mon local i de diversos sectors mediambientals ha permés un ric intercanvi d'opinions i un anàlisi de les possibilitats del sector mediambiental en un futur ambiental.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada