Benvinguts al bloc d'ACECMA

Benvinguts al bloc d'ACECMA

Aquest Blog vol ser una eïna de comunicació entre els membres i amics d'ACECMA. Aquí trobareu informació i enllaços a temes d'actualitat en el sector del medi ambient. Esteu convidats a participar-hi!

divendres, 25 de març del 2011

L'Hora del Planeta: 26 de Març de 20:30 a 21:30

Dissabte 26 març 2011 a les 20:30 hores (hora local de cada país), WWF li demana a individus, empreses, governs i organitzacions de tot el món que apaguin les seves llums durant una hora, l'Hora del Planeta, per demostrar globalment la seva preocupació pel canvi climàtic i demostrar el seu compromís per trobar solucions.

L'Hora del Planeta és una crida perquè cada persona, negoci, empresa privada, govern o comunitat actuï. És una alerta per assumir responsabilitats i involucrar-nos en el treball per un futur sostenible.
L'Hora del Planeta de WWF 2010 es va convertir en una gran acció global de lluita contra el canvi climàtic, aconseguint que 128 països de més de 4.500 ciutats de tot el món deixessin a les fosques els seus monuments més emblemàtics. Entre ells, la Torre Eiffel, el Palau de Buckingham, a Londres, l'Empire State de Nova York, l'Alhambra de Granada, la Ciutat Perduda, a Pequín, la Porta d'Alcalá, a Madrid, el Crist Redemptor, de Rio de Janeiro , o l'edifici més alt del món, el Burj Khalifa, a Dubai.

A Espanya, més de 200 ciutats es van inscriure en la campanya i van apagar els seus monuments i edificis, el 10% de les llars van deixar la cas a les fosques, i uns 20.000 ciutadans van sortir al carrer per celebrar la Hora del Planeta el 2010. WWF va realitzar activitats en ciutats com Madrid, Barcelona, Granada, Sevilla, Còrdova, Lleó, Guadalajara, Alacant i Salamanca.

WWF espera que L'Hora del Planeta 2011 torni a batre tots els rècords de participació, per demostrar la preocupació que té la societat pel canvi climàtic, ja que es tracta del major problema ambiental a què s'enfronta la humanitat.

ACECMA es vol unir a aquesta iniciativa del WWF, i aportar els nostres compromisos i accions per lluitar contra el canvi climàtic els 365 dies de l'any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada