Benvinguts al bloc d'ACECMA

Benvinguts al bloc d'ACECMA

Aquest Blog vol ser una eïna de comunicació entre els membres i amics d'ACECMA. Aquí trobareu informació i enllaços a temes d'actualitat en el sector del medi ambient. Esteu convidats a participar-hi!

dilluns, 9 de maig del 2011

Aprovació del Pla de Govern 2011-2014: Medi Ambient

El passat dimarts 3 de Maig 2011 es va aprovar el Pla de Govern 2011-2014 de Catalunya.

El Pla s'estructurà en vuit eixos que agrupen diferents àmbits amb un seguit d'objectius.

El medi Ambient es present principalment en 2 eixos:

Eix 1. Economia i sectors productius

Es fa referència a  temes medi ambientals en diferents àmbits, especialment en l'àmbit 1.8, Estructura del teixit productiu: agricultura, ramaderia i pesca, sector forestal, indústria, serveis, comerç, turisme i cultura, dins els objectius de mon agrari i rural, pesca i economia verda; i dins l'àmbit 1.12 Consum i qualitat dels productes i serveis del mercat, pel  que fa a objectius de seguretat radiològica.

 

Eix 6. Política territorial i sostenibilitat ambiental, on trobem els principals objectius al respecte de les polítiques mediambientals d'aquest Pla.

 

En l’Eix 1 també es fa referència a objectius d’interès per ACECMA, pel que fa als ajuts a les nostres empreses en diferents àmbits.

En els propers dies ACECMA farà un anàlisi més detallat d’aquest Pla per poder comentar amb tots els nostres socis aquells objectius que incidiran en la nostra activitat i les polítiques ambientals de Catalunya en aquesta legislatura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada