Benvinguts al bloc d'ACECMA

Benvinguts al bloc d'ACECMA

Aquest Blog vol ser una eïna de comunicació entre els membres i amics d'ACECMA. Aquí trobareu informació i enllaços a temes d'actualitat en el sector del medi ambient. Esteu convidats a participar-hi!

divendres, 7 d’octubre de 2011

Rio +20: Conferencia de Nacions Unides sobre Desenvolupament Sostenible

L’any vinent del 4 al 6 de Juny se celebrarà a Rio de Janeiro la Conferència de les Nacions Unides per al Desenvolupament Sostenible (CNUDS 2012), 20 anys desprès de la Cimera de la Terra que es va celebrar a aquesta ciutat de Brasil l’any 1992.

El dimecres 5 d’octubre la Generalitat de Catalunya va organitzar una Jornada per a fer arribar al conjunt de la societat els objectius de la trobada internacional i també presentar la proposta d’aportacions del Govern de Catalunya a l’elaboració del’Esborrany Zero de la resolució de Rio+20.

Des d’ACECMA hem col·laborat directament en l’elaboració d’aquest esborrany, a través de Gisela Loran, presidenta de la nostra associació i participant activament a les diferents sessions participatives a traves del vicepresident, Josep Hurtado.

En aquesta Jornada on van participar responsables de Nacions Unides i del PNUMA i del  NRG4SD, entre altres, ACECMA va destacar la necessitar de que les Petites i Mitjanes Empreses tinguessin una veu i participació directa a la cimera per tal d’aportar la nostra visió i compromís als acords de Rio+20, de forma independent a la veu de les grans corporacions multinacionals.

En el proper InfoACECMA os informarem amb més detall de les nostres propostes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada